STAY MINDFUL TODAY Groningen & Drenthe
 

Stay Mindful Today biedt aan: 

Stilte / oefen mindfulness dagen
Een groot aanbod 8 weekse MBSR
Individuele mindfulness training/coaching
Mindfulness op TEXEL MBSR in een week!Relatie coaching based mindfulness
Cognitieve Therapie gebaseerd op Mindfulness


Agenda
Persoonlijk contact, aandacht en advies. Neem gerust contact op!
AanmeldenMindfulness werkt! 


Met mindfulness krijg je weer rust in je hoofd en ga je leren het leven te leiden waar je zo naar verlangt. Hoe: Je leert de werking van je mind kennen, je krijgt weer rust in je hoofd en maakt ruimte voor je gevoel, je hart, jouw pad. Maar zonder je hoofd te verliezen.

Mindfulness wordt wel gedefinieerd als: "Het bewust en zonder oordeel aandacht geven aan het moment". Wanneer wij deze vaardigheid trainen kunnen we beter observeren wat zich in ons lichaam en in onze geest voordoet, zonder dat dit direct anders hoeft te zijn. Dit kan onze kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren.

Mindfulness is de werkelijkheid zien zoals die is. Heel aards, met de beide benen op de grond!

Ga naar de agenda


Je mind leren kennen en luisteren naar je gevoel zijn cruciale vaardigheden die we zo hard nodig hebben. Wat brengt een Mindfulness training? Herken je dit?Je hebt je leven goed op orde, maar toch kun je er niet van genieten. 

Je voelt je opgejaagd door je agenda en je to-do lijst. Je put jezelf uit met al je verantwoordelijkheden en verplichtingen en je hebt last van alle prikkels die de hele dag en soms ook s’ nachts op je afkomen. Je voelt de druk te moeten voldoen aan de verwachtingen van anderen, het altijd maar bereikbaar moeten zijn en je vind het moeilijk voor jezelf te kiezen. En misschien begint je lichaam al te protesteren. Met pijntjes, slecht slapen en vermoeidheid… Je wilt niet uitvallen.


Wat bereik je met een mindfulness training?


  • Je gaat weer genieten van de kleine dingen van het leven.
  • Je leert je gedachten en emoties observeren als ‘gebeurtenissen in de mind’.
  • Je raakt niet meer verstrikt in je gedachten, maar kunt ze als ‘dia’s of als wolken aan de hemel’ voorbij laten gaan.
  • Je stopt met vechten tegen jezelf en je leert de dingen te accepteren zoals ze zijn.
  • Je wordt niet meer meegesleept door je emoties, en als het gebeurt is het minder heftig en sneller voorbij.
  • Je relaties worden betekenisvoller.De meest gekozen mindfulness trainingen in Groningen en Drenthe 


8 weekse MBSR Mindfulness Based Stress Reduction training voor groepen. MEER LEZEN

De bekende basis MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction)  mindfulnesstraining. Tijdens deze training leer je in acht weken verschillende oefeningen en technieken die vooral meer bewustwording, innerlijke rust en meer keuzevrijheid brengen. Maar de training geeft je ook inzicht in gewoontepatronen en leert je om met een niet oordelende en vriendelijke houding hier aandacht aan te geven i.p.v. er van weg te kijken of afleiding te zoeken. 


Individuele of maatjes Mindfulness training/coaching. MEER LEZEN

Wil je graag persoonlijke training & coaching. Omdat je niet bezig wilt zijn met anderen of omdat je wilt inzoomen op belangrijke thema's die jou belemmeren om van het leven te genieten. Voordelen van een individuele training zijn; het is een op jouw afgestemde training op het moment dat het jou uitkomt. Door het één-op-één contact maak je in korte termijn grote stappen. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke situatie: Je ziet verbanden en krijgt een gevoel van comfort en stabiliteit in deze onzekere tijden.


Stilte, oefen dagen. MEER LEZEN

De diepere stilte horen in jezelf is soms ingewikkeld omdat het leven je opslokt in de veelheid en volheid. Tijdens een stilte dag word je steeds weer uitgenodigd om in dit moment aanwezig te zijn waardoor je mind niet meer alle kanten opvliegt en je een diepere stilte hoort, je rust ervaart, antwoorden krijgt op vragen en je energie weer voelt stromen.


Cognitieve Compassie Therapie gebaseerd op Mindfulness. MEER LEZEN

Baanbrekende resultaten met deze individuele cognitieve, compassie therapie training. Waar je in 9 sessies allereerst je bewust wordt van jou ongezonde en niet helpende gewoontes. Waarna we met behulp van de methode van professor Dr. Bruce Lipton je mind re-programmeren. Met liefde en compassie, zonder afkeer en weerstand. Je creëert je eigen 'Heaven on earth"! Door allereerst bewust te zijn van waar jou ongezonde en niet helpende geconditioneerde gedachten vandaan komen. Dit inzicht geeft veel helderheid over dat wat je wel nodig hebt in het leven. Waarmee je actief aan de slag gaat. 


Individuele Mindfulness training/coaching. Voor leidinggevenden. MEER LEZEN

Regelmatig is er behoefte aan individuele mindfulness training/coaching binnen organisaties en bedrijven. Ik heb het programma van de Radboud Universiteit overgenomen gespecialiseerd voor huisartsen, managers, leidinggevenden, éénling functies. In sommige gevallen is de positie binnen het bedrijf de reden voor persoonlijke training (directeur, manager, wethouder, arts) in andere casussen is er een specifiek vraagstuk waar de training op wordt toegespitst. 


"Het was voor mij een echte eye-opener deze mindfulnesstraining. Het leven is een stuk lichter nu ik besef dat mijn gedachten geen feiten zijn. Ik ben niet veranderd, ik ben mezelf geworden.!"   - J van der Veen - Vergoedingen

Veel verzekering vergoeden een groot deel

je kunt ook steeds vaker een gedeelte (tussen 150,- en 395,- euro) vergoed krijgen via jou zorgverzekeraar, zie hiervoor; https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness

Werkgevers vergoeden vaak een mindfulnesstraining

Werkgevers zijn vaak bereid onze mindfulness training te betalen. Denk ook aan je persoonlijk budget. Indien nodig kan ik je werkgever adviseren en hiervoor een factuur uitschrijven 

Vrijgevigheid

De nota kan op verzoek in termijnen betaald worden (noteer dit dan bij de opmerkingen op het aanmeldingsformulier). Tevens kan op verzoek de tariefprijs besproken worden bij een minimum inkomen. 
Kennis maken met mindfulness of persoonlijk advies?


We kunnen op korte termijn een kennismakingsgesprek plannen. Dan kijken we of het klikt en wat mindfulness voor jou kan betekenen. 

Geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. 

Dat kan met het formulier hiernaast, dan mail ik jou binnen een paar werkdagen voor een belafspraak. 

Liever direct contact? 

Bel; 

App; 

Mail gerust

Direct mailen

 Je ontvangt z.s.m. een bericht. Mocht je nog niets hebben ontvangen, check dan je spam box.


"Ik voelde me als een vis in het water bij de mindfulness training van Klarien. En dit ervaar ik niet zo snel en is dus wel een compliment. Klarien is professioneel maar ook zo lief en helder. Ze heeft mij weer een duwtje gegeven in de juiste richting. Ik kan nu beter voor mijzelf zorgen en ook beter voor anderen zijn!"  - A. van der Fedder - 

 


Terug naar begin
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn