STAY MINDFUL TODAY Groningen & Drenthe
 

Contact, neem gerust contact op...

Ik help je graag...

Je kunt me bellen  

Of mailen naar: Staymindfultoday@hotmail.com

Of gebruik onderstaand formulier


Meer over Klarien...

Owner: Klarien Drenth is eigenaar van het bedrijf 'Stay Mindful Today', en heeft een groep professionele VMBN trainers categorie lid 1. om zich heen verzameld met veel compassie en liefde voor dit vak. Zie samenwerkingspartners.

 Beroep Mindfulness MBSR & MBCT trainer/ Individuele trainer, coach/ Cognitieve compassie therapie/ Yoga docent/ Teamtrainer & Troubleshooter

Mindfulness Klarien Drenth heeft de opleiding gevolgd bij de Radboud Universiteit, een gerenommeerd opleidingsinstituut voor mindfulnesstrainers. Bij Eline Snel de opleiding 'Academie mindful teaching voor Kids' afgerond. Opleiding tot Mindfulness Supervisor bij de VVM.

 


Ervaring Klarien is gespecialiseerd in het geven van individuele mindfulness trainingen aan particulieren en eenling functies uit het bedrijfsleven. Hiernaast 18 jaar ervaring als coach/trainer & troubleshooter voor bedrijven en organisaties. Vanaf 2012 geeft Klarien MBSR/MBCT trainingen voor groepen en is ze gespecialiseerd in het geven van cognitieve compassie therapie training en mindful eten & gezondheid. Tevens is Klarien gevraagd om als freelancer MBSR trainer te werken bij Stresswise.
Geregistreerd Geregistreerd VMBN lid 1. Kamer van Koophandel nr: 60773014

E-mail Staymindfultoday@hotmail.com

Mob. nr. 0624739034Persoonlijke note: Het besef dat gedachten geen feiten zijn en dat wij niet onze gedachten zijn, is prachtig! Door dit besef kun je er voor kiezen niet altijd mee te gaan met je denken maar terug te gaan naar het nu, waar alles zich bevindt!! Waarin je jezelf mag welkom heten, precies zoals je bent!Meer over Klarien Klarien Drenth is een VMBN Cat 1 gecertificeerd mindfulnesstrainer afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen een gerenommeerde opleidingsinstituut voor Mindfulnesstrainers, de eerste Universitaire opleidingsinstituut voor mindfulness trainers van Nederland. Daarnaast is Klarien coach/mentor, teamtrainer en geeft ze cognitieve therapie gebaseerd op mindfulness. 

Klarien heeft een achtergrond van 18 jaar in het zorgleven als psychiatrische verpleegkundige, teamleider/manager, projectleider, supervisor en troubleshooter. In die tijd kwam ze in aanraking met de kracht van mindfulness. Ze ervaarde hoe mindfulness haar hielp om met stress om te gaan, maar ook op een manier te gaan leven die haar gelukkig maakt. Enthousiast door de kracht van mindfulness besloot ze te gaan studeren bij de beste leraren, volgde de mindfulnesstrainers opleiding aan de Radboud en deed mee aan tal van stilteretraites. Heeft een jaar als vrijwilliger gewerkt voor Jotica Hermsen bij de organisatie Sangha Metta. Uiteindelijk was een carrière switch onvermijdelijk. Ze begon haar eigen coachingsbedrijf Stay Mindful Today om het mindfulness-gedachtengoed te delen dat haar zoveel heeft gebracht. Inmiddels heeft ze meer dan 500 mensen begeleid in hun ontwikkeling naar een mindful, gezond en onbezorgd leven waarin ze de dingen doen die hun voldoening geven.
Samen met Jotica Hermsen bij Sangha Metta. Een waardevolle begeleider en boeddhistische lerares voor mij...


Opleidingen - Psychiatrische verpleegkundig - Midden Management opleiding - Post HBO Coach & Trainer  opleiding - Postacademische opleiding tot MBSR & MBCT mindfulnesstrainer - Academie voor mindful teaching voor Kids - Boeddhistische psychologie DVC, Dhamma verdiepingscursus - Yoga docent Yin yoga & mindfulness yoga, opleiding tot mindfulness supervisor


Ik neem graag contact met je op...


Terug naar begin


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn